Bet på dine favoritter i sommer på nett!

Sammenlignet med de første sommerlekene i Athen i 1896 kan du i dag bette fram dine favoritter på din internettkanal. Hold deg oppdatert på resultatene til enhver tid på både smarttelefon, Mac, PC, nettbrett eller hvilken kanal du enn benytter. Har du først gjort en innsats, har du også adgang til live-TV under OL. Det er perfekt for den travle sommerferien der du kan være vitne til historiske øyeblikk i Rio de Janeiro. Oddsen på OL finner du her.

internett

Det er ikke bare lekene i Rio denne sommeren du kan bette på. Finn også de største fotballigaene, travløp, tennis og basketball på menyen. Du finner det beste blant sport på spillmarkedet med over 4 000 sportskamper på nett! Bet på spennende idrettsgrener som basketball, bordtennis, dart og ishockey med mer – når og hvor du vil. Du kan bette både før og under kampene, og husk å få med deg ekspertenes gode, oppdaterte råd og tips! Med noen tastetrykk unna alle oppdateringer kan også du sette sammen din drømmekupong. Vinner dine favoritter, vinner også du.

En ny sommer betyr også atter en ny fotballsesong. Bet på de fem beste ligaene i Europa – Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 – og hei fram dine favoritter. For nybegynnerne står ekspertene klare til å hjelpe deg online med sine knallodds. Du får både de beste rådene og de beste oddsene. På fotballbanen er alle vinnere.

«Martin Samuelsen går inn i sin første Premier League-sesong og kan bli en av de yngste som får sitt gjennombrudd.»

Det er gøy å bette på sport. Finn din idrettsgren og bli med på idrettsfesten, du også.