Animasjon og spilling

Datamus og spillkortNye spillsteder kommer til hele tiden, hvordan kan de overleve?

Det lanseres nye spillesteder på nett hele tiden, for alle slags former av spill. Se for eksempel http://www.nyecasinoer.com/. Det blir kjapt en jungel der ute og hvor man må navigere mellom de forskjellige spillestedene. De forskjellige stedene tar i bruk forskjellige virkemidler for å nå ut til sin kundegruppe.

Animasjon og grafikk

Mange spillsteder har stadig mer fokus på animasjon og spennende grafikk når de bygger opp sine sider, ettersom dette er noe som appellerer til brukere, spesielt den yngre garde. Dette fordi de noe yngre er stadig oppdatert på trender og teknologi, samt de er oppvokst med stadig mer perfekt grafikk. De stiller store krav til den grafiske kvaliteten på nettstedene.

– Jeg visualiserer min sønns fantasier, og legger til akkurat det James ser for seg i videoene, sier Daniel Hashimoto til Dagbladet.

Småbarnsfaren jobber med animasjon ved DreamWorks, og elsker å legge til effekter på videoene av sønnen James som leker.

Gode bonusordninger og brukervennlighet

For å få inn spillere og ikke minst holde dem inne på siden er det viktig med gode bonusordninger og en side som er veldig brukervennlig. Dette kan man få til på mange vis. Det mange er opptatt av foruten at siden er lekker å se på, er at bonusordningene skal være lette å forholde seg til og siden skal være brukervennlig. Det skal ikke være slik at man må igjennom flere lag for å komme dit man vil.

For mye skrevet med liten skrift lover heller ikke bra. Hvor mye må du for eksempel spille for før du kan hente ut bonusene dine? Ofte er dette regulert, spesielt om de har veldig høye velkomsttilbud. Så sørg for at du leser alt med liten skrift.