Årets Julegave

JulenissenHvert år blir «årets julegave» kåret – der du får tips om hva som er i skuddet for både voksne og barn, gutter og jenter. Som regel er det elektroniske dingser som troner øverst på listene. I år finner vi både smartklokker, mobiler og TV-er på listene som florerer på Internett før jul.

Dette er lite personlige julegaver som gjerne forsterker «bruk og kast»-mentaliteten vår. Hvorfor ikke gi en julegave som betyr noe i år? En opplevelse som vil bli husket i mange år fremover! En liste over julegavetips finner du hos Youwish.

Julegaver for 2

Skal du overraske din kjære med en julegave som gleder dere begge? Hva med spøkelsesvandring for to? Eller kanskje ølsmaking kan være mer i din kjæres bane? Vi vet at mange også vil sette pris på en middag eller rett og slett en ost-og-vin-kveld for to.

Lag mat sammen

www.youwish.no finner du også gavekort på en rekke matlagingskurs, som sushikurs, sjokoladekurs eller ølbryggerkurs. Hva mottakeren av gavekortet ville satt mest pris, vet gjerne du. Vi har bare en drøss med gode forslag som vi vet vil være gode alternativer til alle gavene som ligger under treet i år.

For de vågale

Noen av julegavetipsene våre passer kanskje best for de som liker litt fart og spenning. Hva med flysimulator? Eller kanskje du vil overraske noen du kjenner med å bli med på rallytur? Vi har også et utvalg av snøscootersafarier, og i flere byer kan du leie Porsche eller Ferrari og gi din venn en minneverdig opplevelse.

Velvære eller aktivitet?

Nå kan du kjøpe gavekort på aromamassasje eller en spaweekend for dem som fortjener litt ekstra luksus. Eller hva tror du din sporty venn hadde sagt til privattime med squash, eller rett og slett en time med personlig trener? Til den som har alt, eller om du har vanskelig for å bestemme deg, så kan du også kjøpe et åpent gavekort!

Årets julegave gir du i form av en opplevelse! For flere tips kan du bare ta en titt på http://youwish.no/gavetips/julegavetips. Her er vi sikre på at du vil finne noe som passer både gammel og ung, bestemor, kjæresten eller lillebror.